Medewerkers van Villa Kakelbont

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers welke met veel plezier samenwerken binnen het bedrijf. Wij stellen ons graag aan u voor.

Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Langkous Locatie Langkous
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Boomhut Locatie Boomhut
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zonnesteen Locatie Zonnesteen
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Hoofdkantoor Hoofdkantoor
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zeerovers Locatie Zeerovers
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Nexus Locatie Nexus

Suzanne Kuilboer-Steltenpool

Pedagogisch medewerker

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Suzanne en werk alweer 14 jaar bij Villa Kakelbont. Op dinsdagmiddag werk ik op de babygroep Pippi en op woensdag en vrijdag op de verticale groep tante Pastellia. Het is geweldig om de kinderen met een lach de deur uit te zien gaan en er samen iedere keer een gezellige dag van te maken!!

Suzanne  Kuilboer-Steltenpool
Danielle Mes

Danielle Mes

Pedagogisch medewerker

Ik ben Danielle ben 28 jaar, woon in Oudkarspel en werk al ruim 6 jaar met veel plezier voor Villa Kakelbont. Ik werk maandag,dinsdag, donderdag en vrijdag bij de locatie Langkous op de verticale groep Tante Pastellia.

Anja van de Water-Voorsluys

Pedagogisch medewerker

Ik ben Anja van de Water, kom uit De Goorn, gelukkig getrouwd. Moeder van 3 lieve kinderen! Ik werk al ruim 12 jaar met heel veel plezier op de maandag,dinsdag en donderdag bij Villa Kakelbont locatie Langkous, peutergroep Taka Tuka.

Anja van de Water-Voorsluys

Annieke Duinkerken

Pedagogisch medewerker

Ik ben Annieke Duinkerken. ik werk sinds augustus 2003 bij villa kakelbont. Twee jaar geleden heb ik geholpen om een nieuwe groep op te starten de pré bso waar ik momenteel nog steeds met heel veel plezier op dinsdag en vrijdag de kindjes mag voorbereiden op de basisschool.

Annieke Duinkerken
Carmen Salgado Quezada

Carmen Salgado Quezada

Pedagogisch medewerker

Ik ben Carmen. Ik heb 4 lieve kinderen 1 dochter en 3 zonen.Ik heb ook 4 lieve kleinkinderen. Ik woon in Heerhugowaard en werk al heel lang met veel plezier bij Villa Kakelbont. Op maandag, dinsdag en donderdag werk ik op de babygroep Pippi, en op de woensdag ben ik te vinden op de verticale groep Tante Pastellia. Ik vind het een eer dat ouders hun kindje aan ons toevertrouwen, en ik de ontwikkeling van hun kindje van zo dichtbij mag meemaken.

Chantal Mak

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Chantal Mak en ik ben 29 jaar oud. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn vriend. Op de dinsdag en vrijdag ben ik werkzaam op de babygroep Pippi en op de donderdag bij de verticale groep Tante Pastellia. Ik geniet er na 7 jaar nog altijd van om voor de kleintjes te zorgen en ze een veilige en vertrouwde omgeving te geven om te spelen en op te groeien. Tot snel!

Chantal Mak

Chayenne Knol

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Chayenne Knol en ik ben sinds april 2014 werkzaam bij Villa Kakelbont. Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik een vast gezicht op de sport en spel bij de Boomhut. Ik ga iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk en vind het super leuk om met de kinderen actief bezig te zijn!

Chayenne  Knol
Elise  Snijder

Elise Snijder

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Elise Snijder. Ik ben sinds 2010 werkzaam bij villa kakelbont. Ik werk als vast gezicht bij de Zonnesteen waar jullie me kunnen vinden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Ik ga iedere dag met heel veel plezier heen om samen met de kinderen er weer een gezellige dag van te maken!

Jolanda Groot

Pedagogisch medewerker

Ik ben Jolanda en werk sinds 2008 bij villa kakelbont. Ik werk van maandag tot en met donderdag op een peutergroep tommy en Annika. Ik werk er met veel plezier en elke dag is weer een gezellige speelse uitdaging. Ik woon in Heerhugowaard samen met me hondje Sam.

Jolanda Groot

Kim Damen

Pedagogisch medewerker

Hallo, Al geruime tijd ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. Ik ben begonnen als invalkracht en hierdoor heb ik alle lokaties binnen Villa erg goed leren kennen, en veel ervaring kunnen opdoen met de verschillende leeftijdsgroepen. De laatste jaren heb ik mijn vaste plek bij BSO de Zonnesteen. Hier werk ik met erg veel plezier! Mochten jullie vragen hebben of gewoon zin een gezellig praatje, kan je mij op maandag, dinsdag en donderdag op de groepen vinden. Tot snel!

Kim Damen
Linda Beers

Linda Beers

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Linda en ik werk sinds december 2005 bij Villa Kakelbont. Op dit moment ben ik werkzaam bij de Zonnesteen.

Linda Blom-Rood

Pedagogisch medewerker

Hallo, ik ben Linda Blom gelukkig getrouwd en moeder van 3 lieve dochters. Bij villa werk ik nu 13 jaar met veel plezier. De gezelligheid, lol, het knuffelen met de kinderen, de band met de ouders en het samenwerken met collega's maakt het werk zo fijn. Vanaf oktober 2016 ga ik de maandag en dinsdag bij de boomhut werken op de vlinders en rupsjes. Naast villa hou ik van creatief bezig zijn en samen met mijn man hebben wij Senza ijssallon en esspressobar aan het raadhuisplein waar ik ook regelmatig te vinden ben voor het bakken van appeltaart, het geven van kinderfeestjes en natuurlijk ijsjes scheppen. Al met al een leuk, druk en gezellg bestaan.

Linda Blom-Rood

Monique Ilbrink

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Monique, 46 jaar en woonachtig in Heerhugowaard.Ik heb twee prachtige dochters van 19 en 21 en mijn motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!!Ik werk al een paar jaar met zeer veel plezier voor Villa Kakelbont,eerst op BSO De Zeerovers en sinds twee jaar op KDV De Boomhut waar je mij zo`n 4 dagen in de week kunt tegenkomen.In mijn vrije tijd ben ik net als op de Boomhut erg graag creatief bezig en daarnaast zing ik nog in twee popkoren.Hopelijk snel tot ziens op De Boomhut!!

Monique Ilbrink
Paula de Vries-Baans

Paula de Vries-Baans

Pedagogisch medewerker

Ik ben Paula de Vries en woon in Heerhugowaard. Ben getrouwd en heb 4 dochters , 1 zoon en drie kleinkinderen. Ik werk sinds januari 2008 met heel veel plezier bij Villa Kakelbont. Eerst werkzaam als groeps hulp en sta nu op een groep. KDV Langkous. Op de babygroep pippi. Ik heb het erg naar mijn zin bij Villa Kakelbont. Elke dag maak je wel iets leuks of grappigs mee met de lieve kindjes.

Rob de Rijcke

Sportdocent

Mijn naam is Rob de Rijcke, 30 jaar en woonachtig in Heerhugowaard. Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij de sport en spel van de Villa. Naast de Villa ben ik werkzaam als Vakleerkracht bewegingsonderwijs op 3 basisscholen in Heerhugowaard. Sport vind ik belangrijk voor kinderen, het verbind, vermaakt, versoepeld en vermoeid op een plezierige manier. Ik ben bij de Villa altijd te herkennen aan mijn sportkleding. Bij de Boomhut en in de gymzaal de Eikenlaan ben ik binnen Villa te vinden.

Rob  de Rijcke

Sharona Vis

Pedagogisch medewerker

Ik ben Sharona. Ik woon in Sint Pancras samen met mijn vriend en onze dochter.Ik ben 1 maart 2005 begonnen bij Villa Kakelbont bij de babygroep Pippi waar ik op de maandag dinsdag en donderdag met veel plezier werk. wat vind ik zo leuk om met kinderen tewerken,de kinderen zijn altijd voor eerlijk en staan open voor je.Komen naar je toe geven je een dikke knuffel en zijn elke keer weer zo blij om je tezien, dan komt er een grote glimlach op hun gezicht stekken je armen naar je toe en willen graag bij je zijn.Dat maakt mijn werk zo leuk en wordt daar heel blij van.

Sharona Vis
Bernadet de Vries

Bernadet de Vries

Medewerker P&O

Sinds april 2007 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker en heb daarna de functie coördinator van Langkous vervult. Sinds juli 2014 vervul ik de functie van Medewerker Personeelzaken! Ik vind het ontzettend leuk om op een andere manier in de kinderopvang te werken. Woensdag en vrijdag ben ik op centraal bureau aanwezig. Verder ben ik moeder van twee geweldige jongens. Naast mijn werk en de opvoeding van mijn kinderen vind ik het heerlijk om te handballen en te skeeleren.

Ella de Groot

Directeur

Sinds 1 september 2001 ben ik trotse eigenaar en directeur van Villa Kakelbont. Het idee voor een eigen kinderopvangcentrum binnen Heerhugowaard ontstond toen ik kinderopvang voor mijn twee dochters zocht. Er was wel kinderopvang echter sloot dat niet aan bij mijn wensen en verwachtingen en daarnaast was ik op zoek naar méér.Voor mij en ons team biedt Villa Kakelbont ouders de mogelijkheid om de zorg voor hun kinderen te combineren met werk, studie en/of andere maatschappelijke activiteiten. Villa Kakelbont biedt meer dan spelen alleen. Voor uzelf, maar vooral voor uw kinderen.

Ella de Groot

Sanne van Zunderen

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Sanne van Zunderen, 24 jaar en woonachtig in Alkmaar. Ik ben vooral te vinden op de Boomhut en voornamelijk bij de Rupsjes. Wat ik leuk vind aan werken met kinderen is om een aandeel te hebben in de groei van hun ontwikkeling en de kinderen op te zien groeien! Tot gauw op de Boomhut!

Sanne van Zunderen
Lisette Heise

Lisette Heise

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Lisette en ben 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Heerhugowaard. Ik ben het vaste gezicht op locatie de boomhut, je kan mij vooral vinden op de groep de papegaaien. Ik heb het erg naar mijn zin bij villa en ga dan ook met veel plezier naar mijn werk! Ik vind het leuk om samen met de kinderen er een gezellige dag van te maken. Tot ziens op de boomhut.

Kelly Slot

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Kelly Slot ben 31 jaar en woon in Alkmaar. Ik ben sinds kort werkzaam bij Villa Kakelbont en ik heb er heel veel zin. Ik werk al 9 jaar met heel veel plezier in de kinderopvang en ga ieder dag met heel veel plezier naar mijn werk. Wat ik het leukste vind aan mijn werk is dat geen dag hetzelfde is en je de kindjes ziet ontwikkelen en groeien.

Kelly Slot

Chantal Bloetjes

Pedagogisch medewerker

Hoi. Mijn naam is Chantal Bloetjes. Ik ben 21 jaar, woon in zuid-scharwoude samen met mijn vriend en dochtertje van 3. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als inval bij Villa Kakelbont. Overal kan ik worden ingezet. Ik vind het leuk om kinderen aan te sturen, nieuwe dingen te leren en ze te helpen bij hun ontwikkeling. Belangrijk vind ik om zelfstandigheid bij de kinderen te stimuleren en voornamelijk op de BSO. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op één van onze locaties.

Chantal Bloetjes
Eliza Brouwer

Eliza Brouwer

Pedagogisch medewerker

Hallo! Ik ben Eliza en ik ben 21 jaar. Ik doe de opleiding pedagogische medewerker en sinds december 2016 loop ik stage op de Zonnesteen! Tot eind december 2017 zullen jullie mij tegenkomen op maandag, dinsdag en woensdag. Ik heb er super veel zin in. Mochten jullie vragen voor mij hebben dan sta ik daar natuurlijk voor open. Groetjes, Eliza Brouwer.

Suzanne Emmers

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Suzanne Emmers en ik woon in Heerhugowaard. Het leukste aan mijn werk vind ik dat elke dag weer anders is en ieder kind uniek en zichzelf is, kan en mag zijn.

Suzanne Emmers

Hedey

Groepshulp

Mijn naam Hedey Tielman en ik ben 26 jaar oud. Ik werk als groepshulp op het kinderdagverblijf van de Boomhut. Ik vind het erg leuk om met de kinderen te spelen en help op woensdag en vrijdag de vaste leiding met van alles en nog wat. Het leukste om te doen vind ik fruithapjes geven. In mijn vrije tijd help ik graag mijn moeder met haar catering bedrijf, en mag ik ook erg graag sporten. Tot ziens op de Boomhut!

Hedey
GGD

GGD

GGD

GGD Hollands Noorden inspecteert jaarlijks voor de gemeenten in Noord-Holland Noord of voorzieningen voor kinderopvang, aan de wettelijke eisen van de Wet Kinderopvang voldoen. Met andere woorden: wordt er een gezonde en veilige omgeving geboden aan uw kind op het kinderdagverblijf en of de buitenschoolse opvang van uw keuze.

Inoka Post

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Inoka Post, ik ben 23 jaar Vanaf maart ben ik werkzaam als invalkracht op alle locaties van Villa Kakelbont en heb het erg naar mijn zin binnen de organisatie. Ik vind het werken met kinderen heel erg leuk en wil dan ook graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling. Iedere dag is anders en dat maakt het werk heel leuk en vooral afwisselend! Ik heb er heel veel zin in en we zien elkaar vast op één van de locaties! Tot snel.

Inoka Post

Sjerstin Bron

Pedagogisch medewerker

Hallo! Mijn naam is Sjerstin. Samen met mijn vriend en twee zoontjes wonen we in het mooie Heerhugowaard. Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. U zult mij voornamelijk vinden op locatie de Zonnesteen op de maandag, dinsdag en donderdag. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat elke dag met de kinderen weer een feestje is!

Sjerstin Bron
Angelique Butter

Angelique Butter

Chauffeur

Mijn naam is Angelique Butter en woon in Alkmaar samen met mijn partner Mike en zoon Damian. Ik ben 2 jaar voor mijn start bij Villa Kakelbont werkzaam geweest bij de Kring en Adelbertus als overblijfkracht tijdens de TSO, daarnaast was ik ook chauffeur was voor de sport BSO in Alkmaar.Bij Villa Kakelbont werk ik als medewerker tussenschoolse ovpang bij de Zonnewijzer en als chauffeur voor de BSO.Voor mij een nieuwe uitdaging, waar ik heel veel zin in heb!

Ruud Meijer

Pedagogisch medewerkerRuud Meijer

Larissa Schutte

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Larissa Schutte. Ik ben 25 jaar en ik werk sinds kort bij Villa Kakelbont. Wat ik leuk vind om te doen is voetbal en tennissen. Zelfs bij AZ ben ik regelmatig te vinden. Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen is het stimuleren van de ontwikkeling en de kinderen te motiveren om hun grenzen te verleggen.

Larissa Schutte
Michelle Schievink

Michelle Schievink

Pedagogisch medewerker

Ik ben Michelle, 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Heerhugowaard. Ik werk al 5 jaar met veel plezier in de kinderopvang en nu sinds een maandje bij villa kakelbont. Vanaf 1 november ga ik Mireille vervangen op de Pré bso op de maandag en dinsdag. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging om de kinderen spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool. Verder werk ik als invalkracht op de andere groepen, dit zal voornamelijk de locatie Langkous zijn.

Mandy Nijkamp

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Mandy Nijkamp ben 20 jaar en woonachtig in Alkmaar. Ik heb sinds kort mijn diploma pedagogisch medewerker jeugdzorg behaald en ik mag nu met trots zeggen dat ik als invalkracht aan de slag mag bij villa kakelbont. U zult mij op verschillende locaties tegen komen. Wat mij gelukkig maakt aan het werken met kinderen is dat elke dag anders is en ik de kinderen op kan zien groeien op ieder hun eigen manier. Tot snel op een van de locaties!

Mandy Nijkamp

Wil van der Heide

Chauffeur

Hallo allemaal, Ik ben Wil van der Heide, ik woon in Heerhugowaard, ben getrouwd met Frits en ik heb 4 kinderen waarvan er nog één gezellig thuis woont. Ik werk al zo’n 25 jaar met veel plezier met kinderen in de buitenschoolse opvang als TSO medewerkster. Sommigen van jullie kennen mij al omdat ik al eerder 10 jaar werkzaam ben geweest bij Villa Kakelbont. Ik ben weer op mijn oude stekkie terug als TSO medewerkster bij de Zonnewijzer en een aantal keer in de week als chauffeur voor de BSO. Ik vind het fijn om weer terug te zijn en heb er weer ontzettend veel zin in !! Groetjes, Wil

Wil van der Heide
Chantal Kamp

Chantal Kamp

Manager Centraal Bureau

Naam: Chantal Kamp Geboortedatum: 19-10-1977 Woonplaats: Heerhugowaard Ik werk bij Villa vanaf: 02-10-2017 Ik word op deze locatie ingezet: Kantoor Dit doe ik het liefst in het weekend: in het bos wandelen met de hond en m’n dochter Ik word blij van: lekkere weersomstandigheden Als de wekker gaat denk ik: niets want ik heb geen wekker Dit wilde ik als kind later worden: Patholoog anatoom Ik kan echt niet leven zonder: m’n dochter De mooiste plek op de wereld waar ik ben geweest: Brazilië Als je gaat trakteren, zou ik dit heel lekker vinden: Pure chocolade met hazelnoot en zeezout Dit ben jij in drie woorden: Innemend, leergierig en eerlijk

Amy Oostervink

Pedagogisch medewerker

Ik ben Amy Oostervink en ben 24 jaar. Ik ben geboren in Purmerend en woon samen met mijn vriend sinds Januari 2017 in Alkmaar. Ik ben nu 2 jaar werkzaam in de kinderenopvang heb het er erg naar mijn zin. Vanaf 1 November kom ik het villa kakelbont team versterken, ik kijk er erg naar uit!

Amy Oostervink

Asiye Catbas-Yeniay

Pedagogisch medewerkerAsiye Catbas-Yeniay
Aysun Güclü

Aysun Güclü

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Aysun en ik werk sinds januari 2018 bij Villa Kakelbont. Ik werk 3 dagen per week op de babygroep Pippi. Ik vind het belangrijk dat dat de kinderen de liefde en aandacht krijgen die zij nodig hebben om zich verder te kunnen ontwikkelen op een veilige, gezonde en vertouwde manier.

Tanita Veel-Wessel

Pedagogisch medewerker

Hallo, mijn naam is Tanita Veel-Wessel. Ik woon in Alkmaar samen met mijn man en mijn zoontje. Jullie kunnen mij vinden op de dinsdag, woensdag en vrijdag bij Tommy en Annika. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik probeer er elke dag samen met de kinderen weer een feestje van te maken. Ook zorg ik graag voor een warme, liefdevolle en veilige sfeer. Wat ik zelf ook het liefste als ouder wil voor mijn kind. Tot snel!

Tanita Veel-Wessel

Bianca Blom

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Bianca Blom en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Heerhugowaard. Per februari kunt u mij als invalkracht op verschillende locaties van Villa Kakelbont tegenkomen. Ik heb er enorm veel zin in om er met de kinderen elke keer een gezellige dag van te maken en een bijdrage te kunnen leveren aan hun ontwikkeling. Tot ziens op één van de locaties!

Bianca Blom
Esther Jonker

Esther Jonker

Financieel administratie medewerker

Mijn naam is Esther Jonker en ik werk sinds 1 maart 2018 als Financieel Administratief Medewerkster bij Villa. Ik ben gelukkig getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik van leuke dingen doen met mijn kinderen. Mijn hobby’s zijn o.a. zingen en toneelspelen.

Natascha Kamp

coordinator NexusNatascha Kamp

Tamarah Dijkstra

Pedagogisch medewerker

Ik zal mij kort even voorstellen. Mijn naam is Tamarah en ik ben 22 jaar oud. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont als invalkracht. Hierdoor kan jij mij op verschillende locaties tegenkomen. Wat mij het meest aanspreekt in het werken met kinderen is het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Tot ziens op één van de vestigingen!

Tamarah Dijkstra
Suzanna Barkmeijer

Suzanna Barkmeijer

Pedagogisch medewerker

Hi Allemaal, ik zal mezelf even in het kort voorstellen. Ik heet Suzanna Eeken-Barkmeijer, maar iedereen kent mij eigenlijk als Sanna. Ik ben 32 jaar oud en woon samen met mijn man en twee prachtige dochters in Heerhugowaard. Jullie kunnen mij voornamelijk vinden op onze locatie de Zeerovers. Ik ben hier op maandag-dinsdag-donderdag en vrijdag met een grote glimlach en veel enthousiasme te vinden. Als ik niet aan het werk ben zal je me vast tegenkomen tijdens mijn rondje hardlopen of bij AZ. Hopelijk tot snel.

Laura van de Reep

Pedagogisch medewerkerLaura van de  Reep

Judith Blom

Front office medewekerJudith Blom
Lisette Stroetenga

Lisette Stroetenga

Front office medewekerLindsey Pronk

Pedagogisch medewerkerLindsey Pronk

Sanne Kruse

Pedagogisch medewerkerSanne Kruse
Jessica Jansen

Jessica Jansen

Front office medeweker