Locatie Langkous

Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Langkous Locatie Langkous
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Boomhut Locatie Boomhut
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zonnesteen Locatie Zonnesteen
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Hoofdkantoor Hoofdkantoor
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zeerovers Locatie Zeerovers
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Nexus Locatie Nexus

Contact

W.M. Dudokweg 43
1703 DA Heerhugowaard

Telefoon: 072 - 57 20 405
info@villakakelbont-hhw.nl
www.villakakelbont-hhw.nl

LRKP nummer KDV: 709366553
LRKP nummer BSO: 158933229

Openingstijden

  • Donderdag 06:30 - 19:30
  • Vrijdag 06:30 - 19:30
  • Zaterdag - gesloten -
  • Zondag - gesloten -
  • Maandag 06:30 - 19:30
  • Dinsdag 06:30 - 19:30
  • Woensdag 06:30 - 19:30

Villa Kakelbont: voor elk kind een fijne plek, voor u als ouders de mogelijkheid om de zorg voor uw kind of kinderen te combineren met werk, studie of maatschappelijke activiteiten. 

Locatie Langkous is gevestigd op bedrijventerrein de Bevelander in Heerhugowaard. Op de begane grond zijn er diverse kinderdagverblijfgroepen. Een babygroep Pippi, een verticale groep Tante Pastellia en twee peutergroepen Taka Tuka en Tommy & Annika. 

Op de eerste etage is de vijfde kinderdagverblijfgroep en onze buitenschoolse opvang (BSO) de Zeerovers te vinden. Onze Pré BSO is de kinderdagverblijf groep voor kinderen van 3 jaar. Bij de Pré BSO worden kinderen op een schoolse wijze opgevangen. De perfecte voorbereiding op de basisschool. De Pré BSO werkt nauw samen met BSO, waardoor de overstap naar de BSO geleidelijk aan kan gaan. 

Klik hier voor meer informatie over de soorten groepen bij Villa Kakelbont. 

Even om het hoekje kijken?

Natascha

coordinator Nexus



Natascha
Bianca

Bianca

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Bianca Blom en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Heerhugowaard. Per februari kunt u mij als invalkracht op verschillende locaties van Villa Kakelbont tegenkomen. Ik heb er enorm veel zin in om er met de kinderen elke keer een gezellige dag van te maken en een bijdrage te kunnen leveren aan hun ontwikkeling. Tot ziens op één van de locaties!

Tanita

Pedagogisch medewerker

Hallo, mijn naam is Tanita Veel-Wessel. Ik woon in Alkmaar samen met mijn man en mijn zoontje. Jullie kunnen mij vinden op de dinsdag, woensdag en vrijdag bij Tommy en Annika. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik probeer er elke dag samen met de kinderen weer een feestje van te maken. Ook zorg ik graag voor een warme, liefdevolle en veilige sfeer. Wat ik zelf ook het liefste als ouder wil voor mijn kind. Tot snel!

Tanita

Aysun

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Aysun en ik werk sinds januari 2018 bij Villa Kakelbont. Ik werk 3 dagen per week op de babygroep Pippi. Ik vind het belangrijk dat dat de kinderen de liefde en aandacht krijgen die zij nodig hebben om zich verder te kunnen ontwikkelen op een veilige, gezonde en vertouwde manier.

Aysun
Asiye

Asiye

Pedagogisch medewerker



Amy

Pedagogisch medewerker

Ik ben Amy Oostervink en ben 24 jaar. Ik ben geboren in Purmerend en woon samen met mijn vriend sinds Januari 2017 in Alkmaar. Ik ben nu 2 jaar werkzaam in de kinderenopvang heb het er erg naar mijn zin. Vanaf 1 November kom ik het villa kakelbont team versterken, ik kijk er erg naar uit!

Amy

Wil

Chauffeur

Hallo allemaal, Ik ben Wil van der Heide, ik woon in Heerhugowaard, ben getrouwd met Frits en ik heb 4 kinderen waarvan er nog één gezellig thuis woont. Ik werk al zo’n 25 jaar met veel plezier met kinderen in de buitenschoolse opvang als TSO medewerkster. Sommigen van jullie kennen mij al omdat ik al eerder 10 jaar werkzaam ben geweest bij Villa Kakelbont. Ik ben weer op mijn oude stekkie terug als TSO medewerkster bij de Zonnewijzer en een aantal keer in de week als chauffeur voor de BSO. Ik vind het fijn om weer terug te zijn en heb er weer ontzettend veel zin in !! Groetjes, Wil

Wil
Sjerstin

Sjerstin

Pedagogisch medewerker

Hallo! Mijn naam is Sjerstin. Samen met mijn vriend en twee zoontjes wonen we in het mooie Heerhugowaard. Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. U zult mij voornamelijk vinden op locatie de Zonnesteen op de maandag, dinsdag en donderdag. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat elke dag met de kinderen weer een feestje is!

Chantal

Pedagogisch medewerker

Hoi. Mijn naam is Chantal Bloetjes. Ik ben 21 jaar, woon in zuid-scharwoude samen met mijn vriend en dochtertje van 3. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als inval bij Villa Kakelbont. Overal kan ik worden ingezet. Ik vind het leuk om kinderen aan te sturen, nieuwe dingen te leren en ze te helpen bij hun ontwikkeling. Belangrijk vind ik om zelfstandigheid bij de kinderen te stimuleren en voornamelijk op de BSO. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op één van onze locaties.

Chantal

Sharona

Pedagogisch medewerker

Ik ben Sharona. Ik woon in Sint Pancras samen met mijn vriend en onze dochter.Ik ben 1 maart 2005 begonnen bij Villa Kakelbont bij de babygroep Pippi waar ik op de maandag dinsdag en donderdag met veel plezier werk. wat vind ik zo leuk om met kinderen tewerken,de kinderen zijn altijd voor eerlijk en staan open voor je.Komen naar je toe geven je een dikke knuffel en zijn elke keer weer zo blij om je tezien, dan komt er een grote glimlach op hun gezicht stekken je armen naar je toe en willen graag bij je zijn.Dat maakt mijn werk zo leuk en wordt daar heel blij van.

Sharona
Paula

Paula

Pedagogisch medewerker

Ik ben Paula de Vries en woon in Heerhugowaard. Ben getrouwd en heb 4 dochters , 1 zoon en drie kleinkinderen. Ik werk sinds januari 2008 met heel veel plezier bij Villa Kakelbont. Eerst werkzaam als groeps hulp en sta nu op een groep. KDV Langkous. Op de babygroep pippi. Ik heb het erg naar mijn zin bij Villa Kakelbont. Elke dag maak je wel iets leuks of grappigs mee met de lieve kindjes.

Jolanda

Pedagogisch medewerker

Ik ben Jolanda en werk sinds 2008 bij villa kakelbont. Ik werk van maandag tot en met donderdag op een peutergroep tommy en Annika. Ik werk er met veel plezier en elke dag is weer een gezellige speelse uitdaging. Ik woon in Heerhugowaard samen met me hondje Sam.

Jolanda

Carmen

Pedagogisch medewerker

Ik ben Carmen. Ik heb 4 lieve kinderen 1 dochter en 3 zonen.Ik heb ook 4 lieve kleinkinderen. Ik woon in Heerhugowaard en werk al heel lang met veel plezier bij Villa Kakelbont. Op maandag, dinsdag en donderdag werk ik op de babygroep Pippi, en op de woensdag ben ik te vinden op de verticale groep Tante Pastellia. Ik vind het een eer dat ouders hun kindje aan ons toevertrouwen, en ik de ontwikkeling van hun kindje van zo dichtbij mag meemaken.

Carmen
Annieke

Annieke

Pedagogisch medewerker

Ik ben Annieke Duinkerken. ik werk sinds augustus 2003 bij villa kakelbont. Twee jaar geleden heb ik geholpen om een nieuwe groep op te starten de pré bso waar ik momenteel nog steeds met heel veel plezier op dinsdag en vrijdag de kindjes mag voorbereiden op de basisschool.

Anja

Junior Coördinator Langkous

Ik ben Anja, kom uit De Goorn, gelukkig getrouwd. Moeder van 3 lieve kinderen! Ik werk al ruim 12 jaar met heel veel plezier op de maandag,dinsdag en donderdag bij Villa Kakelbont locatie Langkous, peutergroep Taka Tuka.

Anja

Danielle

Pedagogisch medewerker

Ik ben Danielle ben 28 jaar, woon in Oudkarspel en werk al ruim 6 jaar met veel plezier voor Villa Kakelbont. Ik werk maandag,dinsdag, donderdag en vrijdag bij de locatie Langkous op de verticale groep Tante Pastellia.

Danielle
Suzanne

Suzanne

Pedagogisch medewerker

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Suzanne en werk alweer 14 jaar bij Villa Kakelbont. Op dinsdagmiddag werk ik op de babygroep Pippi en op woensdag en vrijdag op de verticale groep tante Pastellia. Het is geweldig om de kinderen met een lach de deur uit te zien gaan en er samen iedere keer een gezellige dag van te maken!!

Michelle

Locatie Manager Langkous

Ik ben Michelle, 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Heerhugowaard. Ik werk al 5 jaar met veel plezier in de kinderopvang en nu sinds een maandje bij villa kakelbont. Vanaf 1 november ga ik Mireille vervangen op de Pré bso op de maandag en dinsdag. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging om de kinderen spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool. Verder werk ik als invalkracht op de andere groepen, dit zal voornamelijk de locatie Langkous zijn.

Michelle

Marieke

Medewerker in oplieding



Marieke
Mirella

Mirella

Pedagogisch medewerker



Jochem

Schoonmaker



Jochem

Sira

Schoonmaker



Sira
Mariska

Mariska

Chauffeur



Luca

Pedagogisch medewerker



Luca

Alex

Chauffeur



Alex
Eliza

Eliza

Pedagogisch medewerker

Hallo! Ik ben Eliza en ik ben 21 jaar. Ik doe de opleiding pedagogische medewerker en sinds december 2016 loop ik stage op de Zonnesteen! Tot eind december 2017 zullen jullie mij tegenkomen op maandag, dinsdag en woensdag. Ik heb er super veel zin in. Mochten jullie vragen voor mij hebben dan sta ik daar natuurlijk voor open. Groetjes, Eliza Brouwer.

Shana

pedagogisch medewerker



Shana

Sanna

Manager Kinderopvang

Hi Allemaal, ik zal mezelf even in het kort voorstellen. Ik heet Suzanna Eeken-Barkmeijer, maar iedereen kent mij eigenlijk als Sanna. Ik ben 32 jaar oud en woon samen met mijn man en twee prachtige dochters in Heerhugowaard. Jullie kunnen mij voornamelijk vinden op onze locatie de Zeerovers. Ik ben hier op maandag-dinsdag-donderdag en vrijdag met een grote glimlach en veel enthousiasme te vinden. Als ik niet aan het werk ben zal je me vast tegenkomen tijdens mijn rondje hardlopen of bij AZ. Hopelijk tot snel.

Sanna
Tamarah

Tamarah

Pedagogisch Beleidsmedewerker & Pedagogisch Coach

Ik zal mij kort even voorstellen. Mijn naam is Tamarah en ik ben 22 jaar oud. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont als invalkracht. Hierdoor kan jij mij op verschillende locaties tegenkomen. Wat mij het meest aanspreekt in het werken met kinderen is het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Tot ziens op één van de vestigingen!

Nathalie

pedagogisch medewerker



Nathalie

Debra

pedagogisch medewerker



Debra
Mandy

Mandy

pedagogisch medewerker



Iris

Pedagogisch medewerker

Ik ben Iris, 21 jaar oud en ben sinds april 2019 invalkracht bij Villa Kakelbont. Hierdoor kan ik ingezet worden op verschillende locaties. Ik kan enorm genieten van het enthousiasme van kinderen en daarbij mee te gaan in hun ontdekkingswereld. Hiernaast studeer ik Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam, momenteel 2e jaars. Ik zie het als een gave uitdaging om de geleerde theorie toe te passen in het werk. Graag tot ziens op 1 van de locaties!

Iris

Lindsey

Pedagogisch medewerker



Lindsey
Maria

Maria

pedagogisch medewerker



8 april

Meivakantie 2018 Zig zag door de Zoo

Deze meivakantie gaan we zig zag door de Zoo! Het wordt wel een beetje een rare meivakantie want sommige hebben al vanaf 23 april meivakantie en anderen hebben het wel tot en met 11 mei. Dus nog meer tijd voor nog meer gave activiteiten.

Lees meer
23 februari

Voorjaarsvakantie 2018 bij Villa Kakelbont: Game Mania

Hou jij ook van gamen? Deze voorjaarsvakantie staat bij Villa Kakelbont helemaal in het thema van Gamen! Minecraft, FIFA, Candy Crush, Hay Day en Angry Birds maar dan heel anders. Beleef het mee!

Lees meer
12 december

Winter wonderland bij Villa Kakelbont

Wat is het jaar 2017 toch snel voorbij gegaan. De koude dagen zijn Nederland binnen geslopen, de kerstversiering hangt in alle huizen en families zijn gezellig bij elkaar voor de feestdagen

Lees meer
15 oktober

Happy Halloween in de Herfstvakantie

Bij Villa Kakelbont wordt het griezelen tijdens de herfstvakantie! Kom je ook? Bekijk hier het programma.

Lees meer
4 oktober

Kinderopvang Villa Kakelbont presenteert een gruwelijk enge verhalenwedstrijd!

Juf Monique organiseert dit jaar, voor alle kinderen die het leuk vinden, een echte verhalenwedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar

Lees meer