Locatie Langkous

Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Langkous Locatie Langkous
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Boomhut Locatie Boomhut
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zonnesteen Locatie Zonnesteen
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Hoofdkantoor Hoofdkantoor
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zeerovers Locatie Zeerovers

Contact

W.M. Dudokweg 43
1703 DA Heerhugowaard

Telefoon: 072 - 57 20 405
info@villakakelbont-hhw.nl
www.villakakelbont-hhw.nl

LRKP nummer KDV: 709366553
LRKP nummer BSO: 158933229

Openingstijden

  • Woensdag 06:30 - 19:30
  • Donderdag 06:30 - 19:30
  • Vrijdag 06:30 - 19:30
  • Zaterdag - gesloten -
  • Zondag - gesloten -
  • Maandag 06:30 - 19:30
  • Dinsdag 06:30 - 19:30

Villa Kakelbont: voor elk kind een fijne plek, voor u als ouders de mogelijkheid om de zorg voor uw kind of kinderen te combineren met werk, studie of maatschappelijke activiteiten. 

Locatie Langkous is gevestigd op bedrijventerrein de Bevelander in Heerhugowaard. Op de begane grond zijn er diverse kinderdagverblijfgroepen. Een babygroep Pippi, een verticale groep Tante Pastellia en twee peutergroepen Taka Tuka en Tommy & Annika. 

Op de eerste etage is de vijfde kinderdagverblijfgroep en onze buitenschoolse opvang (BSO) de Zeerovers te vinden. Onze Pré BSO is de kinderdagverblijf groep voor kinderen van 3 jaar. Bij de Pré BSO worden kinderen op een schoolse wijze opgevangen. De perfecte voorbereiding op de basisschool. De Pré BSO werkt nauw samen met BSO, waardoor de overstap naar de BSO geleidelijk aan kan gaan. 

Klik hier voor meer informatie over de soorten groepen bij Villa Kakelbont. 

Even om het hoekje kijken?

Danielle Mes

Pedagogisch medewerker

Ik ben Danielle ben 28 jaar, woon in Oudkarspel en werk al ruim 6 jaar met veel plezier voor Villa Kakelbont. Ik werk maandag,dinsdag, donderdag en vrijdag bij de locatie Langkous op de verticale groep Tante Pastellia.

Danielle Mes
Anja van de Water-Voorsluys

Anja van de Water-Voorsluys

Pedagogisch medewerker

Ik ben Anja van de Water, kom uit De Goorn, gelukkig getrouwd. Moeder van 3 lieve kinderen! Ik werk al ruim 12 jaar met heel veel plezier op de maandag,dinsdag en donderdag bij Villa Kakelbont locatie Langkous, peutergroep Taka Tuka.

Annieke Duinkerken

Pedagogisch medewerker

Ik ben Annieke Duinkerken. ik werk sinds augustus 2003 bij villa kakelbont. Twee jaar geleden heb ik geholpen om een nieuwe groep op te starten de pré bso waar ik momenteel nog steeds met heel veel plezier op dinsdag en vrijdag de kindjes mag voorbereiden op de basisschool.

Annieke Duinkerken

Chantal Mak

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Chantal Mak en ik ben 29 jaar oud. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn vriend. Op de dinsdag en vrijdag ben ik werkzaam op de babygroep Pippi en op de donderdag bij de verticale groep Tante Pastellia. Ik geniet er na 7 jaar nog altijd van om voor de kleintjes te zorgen en ze een veilige en vertrouwde omgeving te geven om te spelen en op te groeien. Tot snel!

Chantal Mak
Sharona Vis

Sharona Vis

Pedagogisch medewerker

Ik ben Sharona. Ik woon in Sint Pancras samen met mijn vriend en onze dochter.Ik ben 1 maart 2005 begonnen bij Villa Kakelbont bij de babygroep Pippi waar ik op de maandag dinsdag en donderdag met veel plezier werk. wat vind ik zo leuk om met kinderen tewerken,de kinderen zijn altijd voor eerlijk en staan open voor je.Komen naar je toe geven je een dikke knuffel en zijn elke keer weer zo blij om je tezien, dan komt er een grote glimlach op hun gezicht stekken je armen naar je toe en willen graag bij je zijn.Dat maakt mijn werk zo leuk en wordt daar heel blij van.

Carmen Salgado Quezada

Pedagogisch medewerker

Ik ben Carmen. Ik heb 4 lieve kinderen 1 dochter en 3 zonen.Ik heb ook 4 lieve kleinkinderen. Ik woon in Heerhugowaard en werk al heel lang met veel plezier bij Villa Kakelbont. Op maandag, dinsdag en donderdag werk ik op de babygroep Pippi, en op de woensdag ben ik te vinden op de verticale groep Tante Pastellia. Ik vind het een eer dat ouders hun kindje aan ons toevertrouwen, en ik de ontwikkeling van hun kindje van zo dichtbij mag meemaken.

Carmen Salgado Quezada

Eveline Scheffer-Haasnoot

Groepshulp

Hoi! Ik ben Eveline, getrouwd en wonend in Broek op Langedijk. Sinds december 2015 mag ik op de dinsdag- en donderdagochtend bij de peutergroep Taka Tuka assisteren bij de activiteiten op de groep. Ik ben er om de pedagogische medewerkers wat te ontlasten en de kinderen wat extra aandacht te geven. Het leukste van het werken met kinderen vind ik dat ze mij leren om de wereld door een andere bril te zien; ze bewonderen de meest simpele dingen zoals een bus, een trein, een hondje.

Eveline Scheffer-Haasnoot
Paula de Vries-Baans

Paula de Vries-Baans

Pedagogisch medewerker

Ik ben Paula de Vries en woon in Heerhugowaard. Ben getrouwd en heb 4 dochters , 1 zoon en drie kleinkinderen. Ik werk sinds januari 2008 met heel veel plezier bij Villa Kakelbont. Eerst werkzaam als groeps hulp en sta nu op een groep. KDV Langkous. Op de babygroep pippi. Ik heb het erg naar mijn zin bij Villa Kakelbont. Elke dag maak je wel iets leuks of grappigs mee met de lieve kindjes.

Marlou van Saase

Coördinator

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. Ik ben coördinator van alle kinderopvanglocaties van Villa Kakelbont en jullie zullen mij gerust wel eens tegenkomen. Elke dag geniet ik van de kinderen, hun verhalen, grapjes en gelach maken van elke dag een TOP dag!

Marlou van Saase

Rowena Veenstra

Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal. Mijn naam is Rowena, 32 jaar oud en woon in Koedijk. Ik werk al een aantal jaar met heel veel plezier in de kinderopvang en mag mijzelf nu pedagogisch medewerkster van Villa Kakelbont noemen. Ik werk als vast gezicht op de Zeerovers en sta met veel plezier op de groep Schatzoekers.

Rowena Veenstra
Daphne Groot

Daphne Groot

Administratief Medewerker

Hoi, mijn naam is Daphne en ik werk vanaf november 2016 bij Villa Kakelbont. In 2014 heb ik bij Villa Kakelbont stage gelopen en toen heb ik het erg naar m'n zin gehad. Ik vind het ook heel leuk dat ik na het afronden van mijn studie directiesecretaresse terug mag komen bij Villa om te komen werken! Ik ben elke maandag t/m vrijdag aanwezig op het kantoor. Tot snel!

Inoka Post

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Inoka Post, ik ben 23 jaar Vanaf maart ben ik werkzaam als invalkracht op alle locaties van Villa Kakelbont en heb het erg naar mijn zin binnen de organisatie. Ik vind het werken met kinderen heel erg leuk en wil dan ook graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling. Iedere dag is anders en dat maakt het werk heel leuk en vooral afwisselend! Ik heb er heel veel zin in en we zien elkaar vast op één van de locaties! Tot snel.

Inoka Post

Chantal Bloetjes

Pedagogisch medewerker

Hoi. Mijn naam is Chantal Bloetjes. Ik ben 21 jaar, woon in zuid-scharwoude samen met mijn vriend en dochtertje van 3. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als inval bij Villa Kakelbont. Overal kan ik worden ingezet. Ik vind het leuk om kinderen aan te sturen, nieuwe dingen te leren en ze te helpen bij hun ontwikkeling. Belangrijk vind ik om zelfstandigheid bij de kinderen te stimuleren en voornamelijk op de BSO. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op één van onze locaties.

Chantal Bloetjes
Michelle Schievink

Michelle Schievink

Pedagogisch medewerker

Ik ben Michelle, 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Heerhugowaard. Ik werk al 5 jaar met veel plezier in de kinderopvang en nu sinds een maandje bij villa kakelbont. Vanaf 1 november ga ik Mireille vervangen op de Pré bso op de maandag en dinsdag. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging om de kinderen spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool. Verder werk ik als invalkracht op de andere groepen, dit zal voornamelijk de locatie Langkous zijn.

Sjerstin Bron

Pedagogisch medewerkerSjerstin Bron

Wil van der Heide

Chauffeur

Hallo allemaal, Ik ben Wil van der Heide, ik woon in Heerhugowaard, ben getrouwd met Frits en ik heb 4 kinderen waarvan er nog één gezellig thuis woont. Ik werk al zo’n 25 jaar met veel plezier met kinderen in de buitenschoolse opvang als TSO medewerkster. Sommigen van jullie kennen mij al omdat ik al eerder 10 jaar werkzaam ben geweest bij Villa Kakelbont. Ik ben weer op mijn oude stekkie terug als TSO medewerkster bij de Zonnewijzer en een aantal keer in de week als chauffeur voor de BSO. Ik vind het fijn om weer terug te zijn en heb er weer ontzettend veel zin in !! Groetjes, Wil

Wil van der Heide
Jolanda Groot

Jolanda Groot

Pedagogisch medewerker

Ik ben Jolanda en werk sinds 2008 bij villa kakelbont. Ik werk van maandag tot en met donderdag op een peutergroep tommy en Annika. Ik werk er met veel plezier en elke dag is weer een gezellige speelse uitdaging. Ik woon in Heerhugowaard samen met me hondje Sam.

Lois Blommestein

Pedagogisch medewerkerLois Blommestein

Aysun Güclü

Pedagogisch medewerkerAysun Güclü
Tanita Veel-Wessel

Tanita Veel-Wessel

Pedagogisch medewerker

Hallo, mijn naam is Tanita Veel-Wessel. Ik woon in Alkmaar samen met mijn man en mijn zoontje. Jullie kunnen mij vinden op de dinsdag, woensdag en vrijdag bij Tommy en Annika. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik probeer er elke dag samen met de kinderen weer een feestje van te maken. Ook zorg ik graag voor een warme, liefdevolle en veilige sfeer. Wat ik zelf ook het liefste als ouder wil voor mijn kind. Tot snel!

Asiye Catbas-Yeniay

Pedagogisch medewerkerAsiye Catbas-Yeniay

Amy Oostervink

Pedagogisch medewerker

Ik ben Amy Oostervink en ben 24 jaar. Ik ben geboren in Purmerend en woon samen met mijn vriend sinds Januari 2017 in Alkmaar. Ik ben nu 2 jaar werkzaam in de kinderenopvang heb het er erg naar mijn zin. Vanaf 1 November kom ik het villa kakelbont team versterken, ik kijk er erg naar uit!

Amy Oostervink
Larissa Schutte

Larissa Schutte

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Larissa Schutte. Ik ben 25 jaar en ik werk sinds kort bij Villa Kakelbont. Wat ik leuk vind om te doen is voetbal en tennissen. Zelfs bij AZ ben ik regelmatig te vinden. Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen is het stimuleren van de ontwikkeling en de kinderen te motiveren om hun grenzen te verleggen.

Mandy Nijkamp

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Mandy Nijkamp ben 20 jaar en woonachtig in Alkmaar. Ik heb sinds kort mijn diploma pedagogisch medewerker jeugdzorg behaald en ik mag nu met trots zeggen dat ik als invalkracht aan de slag mag bij villa kakelbont. U zult mij op verschillende locaties tegen komen. Wat mij gelukkig maakt aan het werken met kinderen is dat elke dag anders is en ik de kinderen op kan zien groeien op ieder hun eigen manier. Tot snel op een van de locaties!

Mandy Nijkamp

Bianca Blom

Pedagogisch medewerkerBianca Blom
13 december

Wintermiddag bij de Boomhut

Op woensdag 20 december organiseert Oudercommissie De Boomhut een gezellig samenzijn voor alle kinderen, ouders/verzorgers en medewerkers van de locatie De Boomhut.

Lees meer
12 december

Winter wonderland bij Villa Kakelbont

Wat is het jaar 2017 toch snel voorbij gegaan. De koude dagen zijn Nederland binnen geslopen, de kerstversiering hangt in alle huizen en families zijn gezellig bij elkaar voor de feestdagen

Lees meer
15 oktober

Happy Halloween in de Herfstvakantie

Bij Villa Kakelbont wordt het griezelen tijdens de herfstvakantie! Kom je ook? Bekijk hier het programma.

Lees meer
4 oktober

Kinderopvang Villa Kakelbont presenteert een gruwelijk enge verhalenwedstrijd!

Juf Monique organiseert dit jaar, voor alle kinderen die het leuk vinden, een echte verhalenwedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar

Lees meer
5 september

Nazomerfeest 2017

16 september is ons jaarlijkse nazomerfeest weer!! Lees hier het volledige bericht.

Lees meer