Hoofdkantoor

Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Langkous Locatie Langkous
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Boomhut Locatie Boomhut
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zonnesteen Locatie Zonnesteen
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Hoofdkantoor Hoofdkantoor
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zeerovers Locatie Zeerovers
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Nexus Locatie Nexus

Contact

W.M. Dudokweg 43
1703 DA Heerhugowaard

Telefoon: 072 - 57 20 405
info@villakakelbont-hhw.nl
www.villakakelbont-hhw.nl

Openingstijden

  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag - gesloten -
  • Zondag - gesloten -
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00

Kantoor

Bij ons hoofdkantoor kunt u terecht met al uw administratieve vragen.

Ook kunt u hier een afspraak maken voor begeleiding bij het doen van de aanvraag kinderopvangtoeslag.

Ella de Groot

Directeur

Sinds 1 september 2001 ben ik trotse eigenaar en directeur van Villa Kakelbont. Het idee voor een eigen kinderopvangcentrum binnen Heerhugowaard ontstond toen ik kinderopvang voor mijn twee dochters zocht. Er was wel kinderopvang echter sloot dat niet aan bij mijn wensen en verwachtingen en daarnaast was ik op zoek naar méér.Voor mij en ons team biedt Villa Kakelbont ouders de mogelijkheid om de zorg voor hun kinderen te combineren met werk, studie en/of andere maatschappelijke activiteiten. Villa Kakelbont biedt meer dan spelen alleen. Voor uzelf, maar vooral voor uw kinderen.

Ella de Groot
Bernadet de Vries

Bernadet de Vries

Medewerker P&O

Sinds april 2007 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker en heb daarna de functie coördinator van Langkous vervult. Sinds juli 2014 vervul ik de functie van Medewerker Personeelzaken! Ik vind het ontzettend leuk om op een andere manier in de kinderopvang te werken. Woensdag en vrijdag ben ik op centraal bureau aanwezig. Verder ben ik moeder van twee geweldige jongens. Naast mijn werk en de opvoeding van mijn kinderen vind ik het heerlijk om te handballen en te skeeleren.

Chantal Kamp

Manager Centraal Bureau

Naam: Chantal Kamp Geboortedatum: 19-10-1977 Woonplaats: Heerhugowaard Ik werk bij Villa vanaf: 02-10-2017 Ik word op deze locatie ingezet: Kantoor Dit doe ik het liefst in het weekend: in het bos wandelen met de hond en m’n dochter Ik word blij van: lekkere weersomstandigheden Als de wekker gaat denk ik: niets want ik heb geen wekker Dit wilde ik als kind later worden: Patholoog anatoom Ik kan echt niet leven zonder: m’n dochter De mooiste plek op de wereld waar ik ben geweest: Brazilië Als je gaat trakteren, zou ik dit heel lekker vinden: Pure chocolade met hazelnoot en zeezout Dit ben jij in drie woorden: Innemend, leergierig en eerlijk

Chantal Kamp

Esther Jonker

Financieel administratie medewerker

Mijn naam is Esther Jonker en ik werk sinds 1 maart 2018 als Financieel Administratief Medewerkster bij Villa. Ik ben gelukkig getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik van leuke dingen doen met mijn kinderen. Mijn hobby’s zijn o.a. zingen en toneelspelen.

Esther Jonker
Judith Blom

Judith Blom

Front office medewekerLisette Stroetenga

Front office medewekerLisette Stroetenga

Jessica Jansen

Front office medewekerJessica Jansen
8 april

Meivakantie 2018 Zig zag door de Zoo

Deze meivakantie gaan we zig zag door de Zoo! Het wordt wel een beetje een rare meivakantie want sommige hebben al vanaf 23 april meivakantie en anderen hebben het wel tot en met 11 mei. Dus nog meer tijd voor nog meer gave activiteiten.

Lees meer
23 februari

Voorjaarsvakantie 2018 bij Villa Kakelbont: Game Mania

Hou jij ook van gamen? Deze voorjaarsvakantie staat bij Villa Kakelbont helemaal in het thema van Gamen! Minecraft, FIFA, Candy Crush, Hay Day en Angry Birds maar dan heel anders. Beleef het mee!

Lees meer
13 december

Wintermiddag bij de Boomhut

Op woensdag 20 december organiseert Oudercommissie De Boomhut een gezellig samenzijn voor alle kinderen, ouders/verzorgers en medewerkers van de locatie De Boomhut.

Lees meer
12 december

Winter wonderland bij Villa Kakelbont

Wat is het jaar 2017 toch snel voorbij gegaan. De koude dagen zijn Nederland binnen geslopen, de kerstversiering hangt in alle huizen en families zijn gezellig bij elkaar voor de feestdagen

Lees meer
15 oktober

Happy Halloween in de Herfstvakantie

Bij Villa Kakelbont wordt het griezelen tijdens de herfstvakantie! Kom je ook? Bekijk hier het programma.

Lees meer