Hoofdkantoor

Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Langkous Locatie Langkous
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Boomhut Locatie Boomhut
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zonnesteen Locatie Zonnesteen
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Hoofdkantoor Hoofdkantoor
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zeerovers Locatie Zeerovers

Contact

W.M. Dudokweg 43
1703 DA Heerhugowaard

Telefoon: 072 - 57 20 405
info@villakakelbont-hhw.nl
www.villakakelbont-hhw.nl

Openingstijden

  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag - gesloten -
  • Zondag - gesloten -
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00

Kantoor

Bij ons hoofdkantoor kunt u terecht met al uw administratieve vragen.

Ook kunt u hier een afspraak maken voor begeleiding bij het doen van de aanvraag kinderopvangtoeslag.

Ella de Groot

Directeur

Sinds 1 september 2001 ben ik trotse eigenaar en directeur van Villa Kakelbont. Het idee voor een eigen kinderopvangcentrum binnen Heerhugowaard ontstond toen ik kinderopvang voor mijn twee dochters zocht. Er was wel kinderopvang echter sloot dat niet aan bij mijn wensen en verwachtingen en daarnaast was ik op zoek naar méér.Voor mij en ons team biedt Villa Kakelbont ouders de mogelijkheid om de zorg voor hun kinderen te combineren met werk, studie en/of andere maatschappelijke activiteiten. Villa Kakelbont biedt meer dan spelen alleen. Voor uzelf, maar vooral voor uw kinderen.

Ella de Groot
Marlou van Saase

Marlou van Saase

Coördinator

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. Ik ben coördinator van alle kinderopvanglocaties van Villa Kakelbont en jullie zullen mij gerust wel eens tegenkomen. Elke dag geniet ik van de kinderen, hun verhalen, grapjes en gelach maken van elke dag een TOP dag!

Bernadet de Vries

Medewerker P&O

Sinds april 2007 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker en heb daarna de functie coördinator van Langkous vervult. Sinds juli 2014 vervul ik de functie van Medewerker Personeelzaken! Ik vind het ontzettend leuk om op een andere manier in de kinderopvang te werken. Woensdag en vrijdag ben ik op centraal bureau aanwezig. Verder ben ik moeder van twee geweldige jongens. Naast mijn werk en de opvoeding van mijn kinderen vind ik het heerlijk om te handballen en te skeeleren.

Bernadet de Vries

Daphne Groot

Administratief Medewerker

Hoi, mijn naam is Daphne en ik werk vanaf november 2016 bij Villa Kakelbont. In 2014 heb ik bij Villa Kakelbont stage gelopen en toen heb ik het erg naar m'n zin gehad. Ik vind het ook heel leuk dat ik na het afronden van mijn studie directiesecretaresse terug mag komen bij Villa om te komen werken! Ik ben elke maandag t/m vrijdag aanwezig op het kantoor. Tot snel!

Daphne Groot
Ina Blokker

Ina Blokker

Boekhoudkundig medewerker

Hallo, mijn naam is Ina Blokker en ik werk sinds april 2017 op de boekhouding bij Villa Kakelbont. Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig. Ik ben 51 jaar, en ik heb op de boekhouding van verschillende bedrijven gewerkt, o.a. een drukkerij, een kaasfabriek en een winkelketen. Mijn jeugd heb ik in Schagen doorgebracht, daarna heb ik 26 jaar in Zijdewind gewoond, en nu woon ik sinds 3 jaar in Winkel , met mijn vriend John en zijn zoon Nathan van 13. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, lezen en theaterbezoek.

Chantal Kamp

Manager Centraal Bureau

Naam: Chantal Kamp Geboortedatum: 19-10-1977 Woonplaats: Heerhugowaard Ik werk bij Villa vanaf: 02-10-2017 Ik word op deze locatie ingezet: Kantoor Dit doe ik het liefst in het weekend: in het bos wandelen met de hond en m’n dochter Ik word blij van: lekkere weersomstandigheden Als de wekker gaat denk ik: niets want ik heb geen wekker Dit wilde ik als kind later worden: Patholoog anatoom Ik kan echt niet leven zonder: m’n dochter De mooiste plek op de wereld waar ik ben geweest: Brazilië Als je gaat trakteren, zou ik dit heel lekker vinden: Pure chocolade met hazelnoot en zeezout Dit ben jij in drie woorden: Innemend, leergierig en eerlijk

Chantal Kamp

Nikkie van der Hulst

Manager Kinderopvang

Mijn roepnaam is: Nikkie Ik ben jarig op: 16 mei Ik word blij van: Vrolijke kinderen Ik woon in: Heerhugowaard Ik ben vrijgezel of verliefd: Vrijgezel(lig) Ik werk bij Villa sinds: 13-08-2007 Voordat ik bij Villa kwam: Werkte ik als verkoopmedewerker in een drogisterij Je komt mij vooral tegen: Eigenlijk op alle locaties In mijn broodtrommel zit: 2 bruine boterhammen Op mijn vrije dag: Doe ik aan Geocachen Als kind wilde ik later: Kapster worden Ik heb gestudeerd voor: Pedagogisch medewerker Het leukste van mijn werk vind ik: De band met de kinderen Ik kan echt niet leven zonder: Boeken De mooiste plek op de wereld waar ik ben geweest: Tot nu toe Curaçao De beste uitvinding ooit vind ik: De auto en het vliegtuig Als je gaat trakteren, zou ik het heel lekker vinden: Hartige traktaties In drie woorden ben ik: Zorgzaam, leergierig, behulpzaam

Nikkie van der Hulst
Esther Jonker

Esther Jonker

Financieel administratie medewerker13 december

Wintermiddag bij de Boomhut

Op woensdag 20 december organiseert Oudercommissie De Boomhut een gezellig samenzijn voor alle kinderen, ouders/verzorgers en medewerkers van de locatie De Boomhut.

Lees meer
12 december

Winter wonderland bij Villa Kakelbont

Wat is het jaar 2017 toch snel voorbij gegaan. De koude dagen zijn Nederland binnen geslopen, de kerstversiering hangt in alle huizen en families zijn gezellig bij elkaar voor de feestdagen

Lees meer
15 oktober

Happy Halloween in de Herfstvakantie

Bij Villa Kakelbont wordt het griezelen tijdens de herfstvakantie! Kom je ook? Bekijk hier het programma.

Lees meer
4 oktober

Kinderopvang Villa Kakelbont presenteert een gruwelijk enge verhalenwedstrijd!

Juf Monique organiseert dit jaar, voor alle kinderen die het leuk vinden, een echte verhalenwedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar

Lees meer
5 september

Nazomerfeest 2017

16 september is ons jaarlijkse nazomerfeest weer!! Lees hier het volledige bericht.

Lees meer