10 juli

Zonnesteen in de zomervakantie bij de Sara de Bronovoland

Tijdelijke verhuizing Zonnesteen
In de zomervakantie zijn we bij de Eclips


Gedurende de hele zomervakantie zullen wij locatie Zonnesteen huisvesten in locatie Eclips.
Dit betekent dat jullie vanaf aanstaande maandag 15 juli tot en met vrijdag 23 augustus de kinderen bij locatie Eclips kunnen brengen.
Deze week zijn de werkzaamheden aan het buitenplein van de Zonnewijzer begonnen. De werkzaamheden zijn van zulke omvang dat het gehele plein wordt opengebroken en het plein niet meer toegankelijk zal zijn. Dit houdt in dat er geen mogelijkheid is om buiten te spelen en dat er maar een uitgang is wanneer er zich calamiteiten voordoen. Hierdoor kunnen wij niet de kwaliteit bieden die wij zouden willen.
Wij betreuren dat wij dit nieuws zo laat aan jullie kenbaar maken. Wij waren op de hoogte van enkele werkzaamheden, echter waren wij tot een paar dagen geleden niet op de hoogte van de omvang van deze werkzaamheden. Gezien de omvang van de werkzaamheden heeft dit invloed op de veiligheid en het welbevinden van de kinderen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt deze maatregelen te treffen.
Om de veiligheid en het welbevinden van de kinderen te waarborgen hebben wij besloten om de Zonnesteen tijdelijk te huisvesten binnen de Eclips. De pedagogisch medewerkers van de Zonnesteen zullen mee gaan naar deze locatie om een vast gezicht voor de kinderen te behouden. De Zonnesteen zal een aparte basisgroep houden. De Eclips houdt dezelfde vakantieplanning aan als Villa, dit betekent dat jouw kind op dezelfde uitjes mee gaat als de andere Villa locaties.
Het zou kunnen dat de kinderen en pedagogisch medewerkers al kennis met elkaar hebben gemaakt tijdens studiedagen of andere bezoekjes. Wanneer jullie kind nog onbekend is op de locatie zullen de pedagogisch medewerkers jullie kind opvangen en begeleiden in de kennismaking.
Kindcentrum Eclips is een ruim opgezette locatie met voldoende speelruimte zowel binnen als buiten. In de binnenruimte is een gigantisch speeltoestel aanwezig en er is een atelier waar de kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Al met al een geschikte plek om naar uit te wijken.
Tot slot nog wat praktische informatie.
Het adres van de Eclips is: Sara de Bronóvoland 7 en de ingang van de Eclips zit aan de Steigerdijk. Mochten jullie de kinderen willen voorbereiden, dan kunnen jullie een kijkje nemen op onze website: http://kindcentrumeclips.nl/
Wij zien uit naar een fijne samenwerking van beide locaties en staan graag voor jullie klaar om jullie vragen te beantwoorden.
Stel deze gerust aan jullie locatie manager via elise@villakakelbont-hhw.nl , aan het centraal bureau via info@villakakelbont-hhw.nl of via ons algemene telefoonnummer: 072 572 04 05.
Villa Kakelbont
www.villakakelbont-hhw.nl | 072 - 57 20 405 | info@villakakelbont-hhw.nl
7 juli 2019
   

Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Langkous Locatie Langkous
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Boomhut Locatie Boomhut
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zonnesteen Locatie Zonnesteen
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Hoofdkantoor Hoofdkantoor
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zeerovers Locatie Zeerovers
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Nexus Locatie Nexus

Onze locaties 

Villa Kakelbont is een kindcentrum met kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, incidentele opvang en flexibele opvang. Het is een vertrouwde plaats waar kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Alle locaties