23 februari

Voorjaarsvakantie 2018 bij Villa Kakelbont: Game Mania

Hou je van gamen? Tegenwoordig zijn heel veel kinderen heel gek op gamen op een Wii, een Play Station of misschien op de tablet of computer? Deze vakantie gaan we superveel plezier beleven aan Minecraft, FIFA, Candy Crush, Hay Day en Angry Birds op een totaal andere manier. We komen vooral heel veel in beweging, gaan ons creatief uitleven en eten verrassende leuke gerechten.

Nog meer tijd voor de leukste activiteiten

Tijdens de vakanties kan er net zoals elke dag gekozen worden uit allerlei activiteiten. Daarnaast maken wij altijd een speciaal programma met een groot aantal thema activiteiten waarvoor wij tijdens de schoolweken te weinig tijd hebben. In deze planning kunnen jullie meer lezen over de speciale activiteiten.

Brengtijden tijdens de vakantie

In de vakantie bieden wij een speciaal programma. Voor een goede planning en uitvoering hiervan is het belangrijk dat de kinderen op tijd gebracht worden.
Indien de hele dag opvang wordt afgenomen is het fijn als de kinderen uiterlijk 9 uur gebracht zijn. Indien er halve dagen worden afgenomen verzoeken wij jullie de kinderen ook op tijd te brengen of eventueel te overleggen met de pedagogisch medewerkers van de groep?

Brrrrrrr wat is het koud!

We verzoeken ouders om op winterse dagen droge kleding mee te geven en schoenen aan te passen aan de weersomstandigheden. Er zijn namelijk een aantal activiteiten die buiten uitgevoerd zullen worden.

Let Op: Woensdag zijn alle locaties bij de Boomhut.

Maandag 26 februari: Candy Crush

Vandaag doen we aan Candychromatografie, maken we snoepijsjes, zelf snoep en gezonde snoepvlinders. We maken cadeautjes in de vorm van snoep. We spelen ook het geweldige levend Monopoly spel in de gymzaal. Neem je je gymspullen mee?

 

 

 

 

Lasergamen: Dinsdag tot en met vrijdag

We openen voor het eerst in ons bestaan een lasergame arena, dit een speciaal groot activiteit voor kinderen van 8 jaar en ouder. Een geheime locatie wordt een aantal dagen omgebouwd tot een groot speelparadijs. Waar jij je nergens meer veilig voelt en kan spelen tot je niet meer kunt.

Dit wordt een game om nooit meer te vergeten!

Ook mag er een vriendje of vriendinnetje mee doen, wie neem jij mee? Voor meer informatie kijk snel in de flyer die jullie in de mail hebben ontvangen!

Dinsdag 27 februari: Angry Birds

Alles staat vandaag in het thema van Angry Birds. We maken zelf Angry Birds, lanceren ze met een katapult en we vangen ze met een vangspel.

En ook start vandaag Lasercity! De gaafste activiteit bij de gaafste BSO! Speciaal voor de wat oudere kids!

De jongere kids gaan vandaag Glowgolfen.

Woensdag 28 februari: Minecraft

Let op: Alle locaties zijn vandaag bij de Boomhut

Vandaag spelen we Minecraft Bingo, we maken ons eigen levensgrote Minecraft doolof en maken minecraft hangers. In het Fruitland gaan we op zoek naar koning Ananas.

Donderdag 1 maart: Hay Day

Neem je laarzen mee want vandaag gaan we aan het werk op de boerderij. Hokken schoonmaken en dieren verzorgen. Dat wordt hard werken.

Ook ontwerpen we onze eigen boerderij, maken wij zelf boerderij beesten en koken we zonder keuken.

 

Vrijdag 2 maart: FIFA

De vakantie vliegt voorbij met zoveel leuke dingen die je kan doen. Vandaag staat alles in het thema van FIFA!

We doen een FIFA toernooi, spelen voetbal en maken ons eigen voetbal outfit.

Neem een effen t-shirt mee! Dan maak je daar je eigen voetbalshirt van.

Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Langkous Locatie Langkous
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Boomhut Locatie Boomhut
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zonnesteen Locatie Zonnesteen
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Hoofdkantoor Hoofdkantoor
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Zeerovers Locatie Zeerovers
Vestiging van Villa Kakelbont in Heerhugowaard
Locatie Nexus Locatie Nexus

Onze locaties 

Villa Kakelbont is een kindcentrum met kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, incidentele opvang en flexibele opvang. Het is een vertrouwde plaats waar kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Alle locaties